Nočna omarica z brezžičnim polnjenjem K07-0018

Nočna omarica z brezžičnim polnjenjem K07-0018

Stilska nočna omarica s priročnim predalom za shranjevanje ter brezžičnim polnilcem za telefon, bo v vaših prostorih bivalno udobje dvignila na višji nivo!

240,00 €

51,00 €

189,00 €

Za vas smo ustvarili kos pohištva z dovršenim dizajnom, ki bo v vaš dom ali poslovne prostore vnesel udobje in funkcionalnost. 

Izbira najboljših in trpežnih materialov, kakovostna obdelava ter natančna izdelava so tisto, zaradi česar lahko pohištvo dnevno uporabljate in ne bo izgubljajo svoje vrednosti.

Čudoviti detajli, topel, natančno obdelan les in inovativna tehnologija, ki jo mizica skriva v sebi, naj vas prepričajo, da izberete ta klasičen in trajen kos pohištva. Navdušil bo ljubitelje lepega in notranjega oblikovanja, kakor ljubitelje tehnologije, inovacij in praktičnega pohištva. 

Mizica polni več vrst pametnih telefonov na povsem diskreten način, saj napravo le položite na označeno površino in telefon hitro napolnite.

 

Nočna omarica je narejena je iz najbolj kakovostne bukove masive, tako da bo pohištvo tudi ob vsakodnevni uporabi dolgo obstojno in bo ohranjalo svoj lep videz. Preverjena tehnologija, ki je vgrajena v pohištvo, je zmogljiva, zagotavlja hitro polnjenje in omogoča vsakodnevno uporabo. 

Priključna moč: DC5V - 2.0A

Izhodna moč: DC5V - 1.0A

Razdalja: 8mm

Dimnzije:  400 X 300 X 500 mm

Materiali: Masiven bukov les, lakirano.

Naš cilj je, uporabnikom med bivanjem zagotoviti visoko udobje, kakor tudi uživanje v na pogled privlačno opremljenih prostorih. Vse to zmoremo doseči z enim kosom pohištva.

S svojo funkcionalnostjo mizica ni namenjena le uporabi doma, pač pa je izjemno primerna tudi za uporabo v hotelskih sobah in podobnih turističnih obratih.

Ne rabi vas skrbeti, da bi pogosta uporaba povzročila nedelovanje. V mizico smo vgradili preverjeno, najboljšo in najučinkovitejšo tehnologijo, ki je namenjena dnevni in pogosti uporabi. Poleg tega je uporaba povsem enostavna, tehnologija pa varno skrita znotraj pohištva, tako da uporabnikom ne bo povzročala nobenih težav. 

Uporabniki bodo zagotovo cenili tudi druge funkcionalnosti, kot je priročen predal za shranjevanje in premišljeno oblikovan videz, ki bo lepo dopolnil obstoječe pohištvo v vaših prostorih. 


Proizvodi kateri bi vas morda zanimali