Nočna omarica z brezžičnim polnjenjem K07-0010

Nočna omarica z brezžičnim polnjenjem K07-0010

Stilno dovršen, premišljeno oblikovan kos pohištva, bo dvignil vaše bivalno udobje.  V sebi skriva inovativno tehnologijo za brezžično polnjenje vaših mobilnih naprav in vam omogoča, da jih vedno diskretno in hitro napolnite, hkrati pa uživate v prijetno opremljenih prostorih in seveda mizico uporabljate tudi na klasičen način.

160,00 €

10,00 €

150,00 €

Zavedamo se, da je bivanje in delo v na pogled prijetno opremljenih prostorih bolj udobno in produktivno, poleg tega pa prepoznavamo tudi potrebe modernih kupcev, ki v vsakem trenutku svojega življenja uporabljajo mobilne naprave. S premišljenim oblikovanjem, izbiro kvalitetnega lesa in vgrajeno najboljšo brezžično tehnologijo za polnjenje mobilnih naprav poskrbimo, da bodo na svoj račun prišli tako ljubitelji estetike in notranjega oblikovanja, kakor vsi, ki potrebujejo funkcionalno pohištvo. 

Mizica polni več vrst pametnih telefonov. Preizkušena tehnologija, ki je varno skrita v nočno mizico pa omogoča vsakodnevno oziroma pogosto uporabo. Obenem je čudovit dodatek vašemu interjerju, doma ali v pisarni.

Les je okolju prijazen material, topel in ga je možno vključiti v vse prostore oziroma dopolniti z vsakršnim stilom. Elegantne zaobljene linije ostajajo večno moderne in v prostorih ustvarjajo mehkobo in udobje. Stilno dovršena in natančna izdelava pa sta le še dodatni prednosti, ki jih boste znali ceniti, če iščete trajne kose pohištva. 

Nočna polička je izdelana iz vrhunskega lesa – bukove masive, noge pa so zaščitene z medeninastimi detajli, tako da ima mizica dolgo življenjsko dobo. Brezžični polnilec je varno skrit v mizico in je izjemno zmogljiv za hitro polnjenje. Omogoča pogosto oziroma dnevno uporabo in hitro polnjenje. 

Priključna moč: DC5V - 2.0A

Izhodna moč: DC5V - 1.0A

Razdalja: 8mm

Dimnzije:  620 X 650 X 500 mm

Materiali: Masiven bukov les, lakirano, medeninasta zaščita. 

Trudimo se, da z modernim, inovativnim in na pogled privlačnim pohištvom dvigujemo udobje vašega bivanja. 

Tehnologija za brezžino polnjenje mobilnih telefonov deluje brezhibno in je namenjena dnevni oziroma pogosti uporabi.

Zato mizice niso le funkcionalen in privlačen dodatek v vašem domu ali pisarni, pač pa so primerne tudi za uporabo v gostinskih in turističnih obratih, kot so hoteli, kavarne ipd. 


Proizvodi kateri bi vas morda zanimali